Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Projektni zadatak: izraditi novu gastronomsku ponudu na temelju uočenih trendova i predložiti način promocije nove ponude
Projektni zadatak: izraditi ponudu jela i pića za različite skupine ciljanih gostiju prema zadanoj problemskoj situaciji
1.
istražiti želje i potrebe gostiju u okruženju te ponudu konkurencije
|
2.
istražiti gastronomske trendove
|
3.
osmisliti novu gastronomsku ponudu
|
4.
promovirati novu gastronomsku ponudu
|
5.
kreirati ponudu jela i pića za različite skupine ciljanih gostiju
|
6.
osmisliti sredstva ponude za a la carte goste, za pansionske goste i za posebne prigode
|
7.
osmisliti prijedloge za izradu standardnih i inovativnih ponuda prilagođenih ciljanim skupinama gostiju
|
8.
analizirati trendove potražnje na turističkom tržištu
|
Preuzmi u formatu: CSV |