Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
• ugostiteljski objekt s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a(preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: ispitati želje i potrebe gostiju u pogledu uređenja prostora prema zadanoj temi - rođendanska proslava
Projektni zadatak: izraditi narudžbu za cvijeće i dekoracije prema zahtjevu naručitelja i pripremiti prostor prema zahtjevima naručitelja i prema zadanoj temi - večera povodom obljetnice braka
1.
istražiti želje i potrebe gostiju u pogledu uređenja prostora - interijera, eksterijera
|
2.
pripremiti prostore za ugostiteljske radne procese prema zahtjevima gosta
|
3.
naručiti cvijeće i dekoracije prema zahtjevu naručitelja
|
4.
izdati naloge za čišćenje, pranje, dezinficiranje i uređenje svih prostora prema zadatku
|
Preuzmi u formatu: CSV |