Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti: standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
Kadrovski uvjeti za teorijski dio nastave: nastavnik stručno-teorijskih sadržaja, minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 5 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Pisana vježba: Nastavnik daje zadatak polazniku: za mjesec dana u ugostiteljskom objektu dolazi 30 osoba na proslavu krštenja djeteta. Polaznik mora pismenim putem osmisliti radne procese na banketu: napisati kako bi uredio objekt, skicirati postavljanje banketnog stola i njegovu dekoraciju, izraditi banketni meni, izraditi kartice s imenom gosta, napisati kratki dopis događaja koji bi se slao svim uzvanicima. Polaznik predlaže potrebnu količinu financijskih sredstava za organizaciju ovog događaja.
1.
definirati poslovne funkcije banketnog poslovanja
|
2.
sudjelovati u izradi godišnjeg programa rada i financijskog plana banketnog poslovanja
|
3.
planirati banketni jelovnik u dogovoru s naručiteljem
|
4.
organizirati hranu i piće za banketno poslovanje
|
5.
izvršiti pripremne radove za banketno poslovanje
|
6.
sastaviti prijedlog dekoracije i postave stolova u restoranu i banketnim dvoranama
|
7.
analizirati poslovni rezultat banketnog odjela
|
8.
sudjelovati u izdavanju radnih naloga poslovnom odjelu hrane i pića
|
9.
nadzirati radni proces na banketu
|
Preuzmi u formatu: CSV |