Molimo pričekajte...
Materijalni uvjeti
• standardna učionica prikladne veličine (1,25 m2 po osobi), opremljena računalom za nastavnika, projektorom, internetskom vezom i opremom za pisanje (zelena, bijela ili pametna ploča)
• specijalizirana učionica za ugostiteljsko posluživanja s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
• ugostiteljski objekt s potrebnom opremom, priborom, strojevima i uređajima, sredstvima potrebnima za rad
Kadrovski uvjeti
• Kadrovski uvjeti za terijski dio nastave: minimalno razina 6 HKO-a (preddiplomski sveučilišni studij, preddiplomski stručni studij) odgovarajućeg profila
• Kadrovski uvjeti za praktični dio nastave: najmanje razina 4.1 HKO-a (trogodišnje srednjoškolsko strukovno obrazovanje ) odgovarajućeg profila s najmanje 3 godina radnog iskustva u struci.
Materijalni i kadrovski uvjeti potrebni za vrednovanje skupova ishoda učenja identični su materijalnim i kadrovskim uvjetima potrebnim za stjecanje skupova ishoda učenja.
Ishodi učenja provjeravaju se pisano i/ili usmeno i/ili vježbom i/ili problemskim zadatkom i/ili projektnom temom i/ili projektnim zadatkom i/ili radnom situacijom.
Vježba: napraviti tjedni plan nabave namirnica, pića i potrošnog materijala prema tjednom jelovniku i prosječnom planiranom tjednom broju obroka
Vježba: napraviti plan skladištenja i potrošnje namirnica, pića i potrošnog materijala prema zadanoj problemskoj situaciji
Vježba: napraviti plan nabave i stavljanja u pogon nove opreme i sitnog inventara prema zadanoj problemskoj situaciji
Vježba: analizirati opravdanost naručivanja namirnica, pića, opreme, sitnog inventara i potrošnog materijala prema zadanoj problemskoj situaciji
Vježba: napisati narudžbu za namirnice, pića i potrošni materijal na temelju problemske situacije
1.
planirati zalihe hrane i pića prema potrebama ugostiteljskog objekta
|
2.
koordinirati procese nabave, skladištenja i potrošnje hrane i pića
|
3.
napisati narudžbu za hranu i piće prema potrebama ugostiteljskog objekta
|
4.
pravilno procijeniti količinu robe za nabavu u svrhu smanjenja količine otpada u ugostiteljskom objektu
|
5.
organizirati dostavu robe
|
Preuzmi u formatu: CSV |